Geboortekaartjes

Een nieuw kindje welkom heten op deze wereld. Wat een eer is dat.

Ik hou ervan dingen te maken die helemaal zijn afgestemd op, en speciaal gemaakt voor, één persoon. (funfact: Zelfs als ik iets maak dat voor meerdere mensen beschikbaar wordt gemaakt zitten er altijd ‘knipoogjes’ in verwerkt naar individuen die me inspireerden in het maakproces.) En dan heb ik het niet alleen over tekst of afbeeldingen. Als ik iets maak denk ik na over welke materialen, vormen, voorwerpjes, boodschappen en tradities aansluiting zouden kunnen hebben met het geheel dat ik maak.

Als ik samen met jou je/jullie geboortekaartje mag ontwerpen luister ik goed naar de verhalen en boodschappen die je/jullie het nieuwe kindje willen meegeven. We denken na over kleuren, afbeeldingen, tekstjes, materialen die bij die boodschappen en verhalen zouden kunnen passen.

Met al die informatie en ideeën ga ik aan de slag met het maken van iets dat niet alleen symbool staat voor het verwelkomen van het kindje maar daarnaast ook lang daarna betekenisvol zal zijn in zijn/haar/hun leven.

Stuur gerust een e-mail naar sarai.erkens@gmail.com als je vragen hebt, voor het opvragen van de tarieven of voor het maken van een afspraak.

Back to top

© Sarai Erkens