Gepersonaliseerde postkaartjes

Een van de dingen die ik het liefste doe is het opsturen van post en het maken van postkaartjes. Mijn eigen postkaartenserie vind je in mijn winkeltje en kun je onderaan deze pagina bekijken.

Samen aan de slag:

Heb jij een speciaal kaartje nodig? Bijvoorbeeld een geboortekaartje, rouwkaartje, huwelijksuitnodiging, promotiekaartje of een ander soort postkaart? Samen kunnen wij ervoor zorgen dat jij straks het perfecte kaartje in handen hebt. Zo werkt het:

~ Jij hebt een kaartje nodig voor een speciale boodschap die je wil delen.
~ Samen hebben we een afspraak over jouw wensen en ideeën over het kaartje. Ik luister goed naar de boodschap die jij wil versturen met jouw kaartje, naar welke uitstraling je op zoek bent en we hebben het wellicht ook over andere aspecten die belangrijk zijn voor jouw kaartje zoals materialen, afmetingen, kleuren of misschien zelfs al over de details van de envelop!
~ Ik ga aan de slag, van onze ideeën maak ik een ontwerp.
~ Zodra ik mijn 1e ontwerp(en) af heb krijg je deze te zien en plannen we een nieuw gesprek(je) in.
~ Samen overleggen we of je tevreden bent met het kaartje. Misschien moeten er nog een paar aanpassingen gemaakt worden. In dat geval ga ik opnieuw aan de slag.
~ Als je tevreden bent is je kaartje klaar om in een groter aantal gemaakt te worden. Afhankelijk van welke materialen jij gekozen hebt maak ik de kaartjes met de hand óf worden ze besteld bij een drukker.
~ Jouw speciale kaartje is klaar om verzonden te worden.

Wil jij een gratis kennismakingsgesprek inplannen of heb je vragen? Stuur een e-mail naar: sarai.erkens@gmail.com

Kaartjes in opdracht:

Mijn eigen kaartenserie:

Back to top

© Sarai Erkens