Nu pas leert ze dat topjes van ijspegels ook zacht kunnen zijn.

Leuk nieuws over dit essay! Ik ben een van de winnaars van de scriptiekunst wedstrijd van hogeschool ZUYD. Mijn essay ‘Nu pas leert ze dat topjes van ijspegels ook zacht kunnen zijn’ won de prijs voor ‘object als scriptie’. Klik hier voor meer informatie.

In deze envelop zit een idee.
Een concept.
Iets dat je zou kunnen proberen als je er behoefte aan hebt.

Mensen beter leren kennen zonder dat ze op dit moment in je leven zijn. Samen dingen met die persoon meemaken zonder dat hij, zij of hen echt naast je staat. Ik schrijf over hoe je de dingen kan meemaken met, en de dingen kan leren van, iemand die je niet dichtbij je kunt hebben maar waar je wel intens naar verlangt.

De inhoud van de envelop bestaat uit twee onderdelen. In het eerste onderdeel omschrijf ik mijn idee en leg ik het uit. Het tweede deel is een voorbeeld van het idee. In dit deel kun je met mij meeleven en meekijken. Je volgt mijn route via brieven, tekeningen, foto’s en voorwerpjes.

Wil je meer weten over mijn scriptie of het bestellen. Stuur dan een e-mail naar sarai.erkens@gmail.com

Back to top

© Sarai Erkens